Gevonden! De Zombie tag!

Yeahhh, deze game hield ik al een tijdje in de gaten maar het opstaan is nog niet helemaal mijn ding geloof ik. Vanochtend toch zo ver, dat er een tag redelijk vlakbij lag (lees: in Antwerpen Centrum) die nog steeds niet sinds gisteravond gevonden is. Als deze om een uur of 10 na ’n bak koffie nog steeds niet gevonden is, ga ik er toch maar op af! Wat ’n stress in sommige korte file’s! Haha.

Maar het is gelukt! Ik was er als eerste, en de zombie-tag is gevonden! Awesome! Nu snel richting huis met een ervaring rijker.

Hierbij m’n log op de tag-pagina:

Toen deze gistermiddag online kwam, had ik dat niet eens in de gaten omdat ik bezig was met een (eigen) cito by night. Dat word natuurlijk laat, maar toen vanochtend de mail af ging van een nieuwe cache zag ik dat ik deze gemist had.

Antwerpen, hmmm da’s een eindje rijden maar wel te doen! En dan is ie ook nog eens niet gevonden. Tijdje het verkeer in de gaten gehouden, en na de tweede bak koffie besluit ik dan toch maar te gaan.

Wat een partij file zeg, daar waar ik tijd had ingehaald liepen de minuten in de strook van Antwerpen weer omhoog… Zou ik het halen, zou iemand me voor zijn geweest…

Als ik dan het laatste stukje toch door kan scheuren en op locatie aan kom, zie ik al snel waar ik moet zijn. Een ieniemienie stukje parkeerruimte over, gelukkig past ie daar in.

JAAAAAAAAAAAA! Hij lag er nog! Super vet!!!!!

Even was ik bang dat het niet meer zou lukken maar met een stel hersenen in ’n mooi potje in handen valt ’t kwartje toch echt. Super gaaf!!

Op de terugweg de hersenen snel nog even gevoerd met wat kippig brein voedsel haha.

De legger (Luc?) : SUPER BEDANKT !