Zombie Frog Tag

Een tijd geleden begon een nieuwe ronde van SnagTheTag, ditmaal van ‘Feed the Zombie’. Dat was flink zwoegen soms, maar gelukkig geen ochtend-koffie-zombie-tijden. Elke dag rond een uur of 17 kwamen er af en toe een nieuwe uit, en net op de ene avond van die maand had ik een eigen CITO event.

Toen ik de volgende ochtend zag dat deze nog steeds niet gevonden, toch maar richting Antwerpen gereden om deze brains-tag te gaan vinden. Dat was nog gelukt ook! Nice, en om de bijbehorende coin te bemachtigen om hem compleet te krijgen was er een event in Elburg georganiseerd door de Bosmannetjes. Meteen maar even aangemeld, en gezien het tijdstip word dat geen heen en weertje maar een dagje cachen.

Tijdens dit event was de Belgische reviewer Frogfoot blijkbaar ook aanwezig, en kreeg daar zowaar zomaar een mooie reviewer TB in m’n handen gedrukt. Altijd leuk, waarvoor dank nog!!